Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Pau Alabajos

braços lliures i boques i mans

  • 0
    mensuals
Ací teniu les diferents opcions de micromecenatge. Com podreu comprovar, hi ha quatre categories amb subscripcions mensuals (Zeros i uns, Pati de butaques, Accés il·limitat i Abonament VIP) i  i dues categories més pensades per a activitats puntuals (els concerts a domicili i per a entitats). Si teniu qualsevol dubte o necessiteu aclariment de disponibilitats d'agenda, podeu escriure un e-mail a info@paualabajos.cat i vos respondrem el més prompte possible. Gràcies pel vostre suport, no sabeu com és d'important per a nosaltres el vostre granet d'arena! :)
Zeros i uns
Accés a continguts digitals exclusius per a subscriptors i subscriptores (concerts en streaming, gravacions de versions acústiques i videoclips en primícia)
2,00 € mensuals
Pati de butaques
5 invitacions dobles / any per a qualsevol dels concerts publicats a l'agenda de Pau Alabajos (sempre que la disponibilitat de la sala/teatre/auditori ho permeta. Es recomana avisar amb antelació per garantir la reserva al pati de butaques)
5,00 € mensuals
Accés il•limitat
Accés a continguts digitals exclusius per a subscriptors i subscriptores (concerts en streaming, gravacions de versions acústiques i videoclips en primícia) + invitacions dobles durant un any per a tots els concerts publicats a l'agenda de Pau Alabajos (sempre que la disponibilitat de la sala/teatre/auditori ho permeta. Es recomana avisar amb antelació per garantir la reserva al pati de butaques)
10,00 € mensuals
Abonament VIP
Accés a continguts digitals exclusius per a subscriptors i subscriptores (concerts en streaming, gravacions de versions acústiques i videoclips en primícia) + invitacions dobles durant un any per a tots els concerts publicats a l'agenda de Pau Alabajos (sempre que la disponibilitat de la sala/teatre/auditori ho permeta. Es recomana avisar amb antelació per garantir la reserva al pati de butaques) + Enviament de novetats discogràfiques i merxandatge (cal contactar prèviament per facilitar adreça ordinària i talles de samarretes).
20,00 € mensuals
A domicili
Concert privat en una casa particular amb 25 persones de públic com a màxim. Artista i amfitrions contactaran amb antelació per consensuar la data més adequada per tal de programar l'actuació, sempre ajustant-se a les disponibilitats de les respectives agendes.
500,00 € mensuals
Entitats
Concert per a entitats i col•lectius. Sense restriccions d'aforament. L'organització es farà càrrec de seleccionar un espai escènic òptim i de proporcionar equip de so amb potència suficient per a l'actuació. Artista i organització contactaran amb antelació per tal de consensuar la data més adequada per a programar l'espectacle, sempre ajustant-se a les disponibilitats de les respectives agendes.
1.000,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual